God, hjemmelaget mat

DAGENS

Ny meny hver dag med utgangspunkt i sesongens råvarer

eller ring oss på 55 19 97 40

Dagens meny

Onsdag 19. november
Aspargessuppe toppet med chorizopølse
servert med brød og smør
inneholder melk, hvete, sennep
125,-
Røkt torsk
servert med gulrotstuing, bacon og kokte poteter
inneholder melk, hvete
298,-
Oksefilet
servert med bearnaise, sauterte grønnsaker og pommes frites
inneholder melk, egg, soya
298,-
Lutefisk
servert med baconfett, gul erterstuing og kokte poteter
inneholder melk
445,-
Svineribbe
servert med ribbesaus, rødkål og kokte poteter
inneholder sennep
345,-
Pinnekjøtt fra Brakstad
servert med kålrabistappe, pinnefett og kokte poteter
445,-
Frisk fruktsalat
servert med vaniljeis
inneholder melk, egg
100,-
lutefisk
I tillegg kan du selvsagt velge fra vår rikholdige kromeny.
Noen bilder av mat som er brukt på denne siden er illustrasjonsbilder.